Jdi na obsah Jdi na menu
 


Monte Kaolino 13.7.2008

13. 7. 2008

V neděli jsme se s Jirkou probudili do deštivého a zamlženého dne. ObrazekPřesto jsme se zabalili a vyrazili do Domažlic vyzvednout Míru a pak jsme pokračovali směrem Hirschau. Pár km za městem se zde nachází Monte Kaolino. Je to kaolinová hora 40 km za Rozvadovem směrem na Norimberk u města Hirschau cca 1,5 hodiny z Domažlic. Vedle je pohodový kempem s bazénem a 200 m dlouhou sjezdovkou se 120-ti metrovým převýšením. Na vršek jezdí neobvyklý vlek - lodička - ovšem Doppelmayr. Kopec je to slušný a pokud je pěkné počasí, můžete si zde užít perfekní lyžovačky, sandboardingu či "jen" sjezd na bobu. Obrazek

Dneska ale lilo opravdu celý den (kluci tvrdili že mokrý písek je lepší na sjezd) a já ze strachu o své nohy (den před odletem) raději odolala a strávila dopoledne v bazénu. Vodička byla krásně teplá, ale studený déšť padající na hlavu nebyl nejpříjemnější. Přesto jsem plavala hodinu a čtvrt a zbytek doby strávila v sauně.

Příjemné bylo i posezení v místní hospůdce náležící ke kempu, kde jsem strávila poslední půlhodinu.  Kluci si pěkně zalyžovali, vrátili se obalení pískem od hlavy k patě  a já se těším, že si svahu užiju příště taky.

 

Další fotky z lyžovačky jsou TADY.Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář